BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Jobba hos oss

Lediga jobb

RiB (räddningstjänstpersonal i beredskap)

Räddningstjänstpersonal i beredskap är den nya benämningen på yrket deltidsbrandman.

Vill du arbeta som brandman i Kungälv eller Ale? Du kan alltid höra av dig om du är intresserad av att arbeta som räddningstjänst-personal i beredskap (RiB).


Som RiB behåller du din nuvarande huvudsyssla. Du blir även anställd hos oss, genomgår utbildning och kommer därefter regelbundet ingå i utryckningsstyrka. Du behöver vara fysiskt och psykiskt stabil och inte lida av klaustrofobi eller höjdrädsla.


Läs mer om RiB här Pdf, 224.3 kB, öppnas i nytt fönster. eller på vår egen informationssida om RiB.


Våra stationer ligger i Nol Öppnas i nytt fönster., Surte Öppnas i nytt fönster., Marstrand Öppnas i nytt fönster. och Kode Öppnas i nytt fönster. och du måste bo eller arbeta så att du klarar en anspänningstid på 4-5 minuter.

Så här ansöker du till vår RIB-organisation


För att visa intresse för RIB där du bor ber vi dig att fylla i vår intresseanmälan Pdf, 109 kB, öppnas i nytt fönster. och skicka den till oss på e-post raddning@borf.se Länk till annan webbplats.

eller med posten till:

Bohus Räddningstjänstförbund

Enbärsvägen 2

442 42 Kungälv


Du kan även kontakta oss på Bohus Räddningstjänstförbund så hjälper vi dig vidare till rätt person! De platsansvariga på respektive beredskapsstation är:


Kode Öppnas i nytt fönster.:Henrik Edvarddsson, Sven-Erik Nilsson, Bengt Andersson och Fredrik Olsson

Marstrand Öppnas i nytt fönster.: Anders Persson och Carl Björkell

Surte Öppnas i nytt fönster.: Lennart Nilsson och Per Lindberg

Nol Öppnas i nytt fönster.: Michael Strigelius och Henrik Larsson


Har du frågor?


Har du frågor eller funderingar kring att arbeta som RiB är du välkommen att skicka e-post till vår huvudansvarig för Räddningstjänsten i Beredskap, Martin Grev (martin.grev@borf.se). Du kan även ringa till oss på telefon 0303-33 47 00.


Varmt välkommen med din intresseanmälan!

Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumerera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. | Tyck till | Logga in Länk till annan webbplats. | Bohus Räddningstjänstförbund ©