BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Kom in och hyr en flytväst hos oss

Skapades den

Ska du ut med båten? En flytväst är den viktigaste utrustningen du har när du befinner dig på vattnet. Hos räddningstjänsten kan du hyra flytvästar i alla storlekar.

Flytvästen är ovärderlig om du eller dina nära och kära vill var säkra på vattnet. Under förra året omkom 115 personer i drunkningsolyckor, och 3000 personer sökte akut vård efter att ha drabbats av vattenolyckor.

 

En flytväst behöver inte heller vara eller se klumpig ut, utan den finns i många färger, former, storlekar och funktioner. Om du inte gillar flytväst, kanske ska du ha en liten flytväst som blåser upp sig själv om du hamnar i vattnet?

 

Hyr flytväst hos oss

 

På brandstationen i Kungälv finns flytvästar att hyra för både stora och de allra minsta personer. Vi har alltså även flytvästar för bebisar. Du är välkommen in för att prova!


Vi har öppet dygnet runt, men för att vara säker på att få hjälp så kan du besöka oss under kontorstid mellan 07:00-16:00.

 

Hyrpriser:

 

20 kronor per dygn/väst
50 kronor per vecka/väst

 

Flytvästarna är sponsrade av dessa företag:


Göteborgs Kex, Länsförsäkringar, Frölunds Måleri & Byggservice Kode, Bror Tonsjö AB Kode, Rör&Sanitet i Kungälv AB

Telefon: 0303 - 33 47 00

 

E-post: raddning@borf.se

Prenumerera på våra nyheter

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter?


Tryck på RSS-länken nedan för att starta din prenumeration.


Prenumerera på våra nyheter
Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumerera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. | Tyck till | Logga in Länk till annan webbplats. | Bohus Räddningstjänstförbund ©