BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Publicerad

Vi söker räddningspersonal i beredskap till våra stationer

Foto: Michael Erhardsson/Mostphotos

Vi är idag cirka 90 personer som arbetar som räddningstjänstpersonal i beredskap, men vi behöver bli fler. Därför söker vi nu dig som vill bli en del av oss genom att göra en insats för tryggheten i samhället.

Arbetsuppgifter

Våra stationer i Kode, Marstrand, Surte och Nol bemannas dygnet runt av räddningstjänstpersonal i beredskap som har till uppgift att ansvara för räddningstjänst vid olyckor och överhängande fara vid olyckor för att hindra och begränsa skador på människor, egendom eller miljö.


Som räddningstjänstpersonal i beredskap har du beredskap dygnet runt var 4:e vecka. Du får betalt för beredskapsveckan samt för utbildning, övning och utryckning. Du skall under beredskapsveckan kunna inställa dig på brandstationen inom 5 minuter vid larm. Det är önskvärt att du som sökande både bor och arbetar nära våra beredskapsstationer på tjänstgöringsorten, men anpassade alternativ kan vara aktuella. Du skall utöver din beredskapsvecka dessutom kunna avsätta ca 50 timmar/år på kvällstid för övning.

Blir du godkänd vid test och vill bli deltidsbrandman hos oss, måste du uppvisa intyg från din huvudarbetsgivare som godkänner nödvändig ledighet för deltagande i räddningstjänstens utryckningar, övningar och utbildningar.

Ansök senast 13 mars.

Läs mer om RIB - räddningspersonal i beredskap

Ansök

Läs mer om tjänsten och ansök här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Telefon: 0303 - 33 47 00

 

E-post: raddning@borf.se

Prenumerera på våra nyheter

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter?


Tryck på RSS-länken nedan för att starta din prenumeration.


Prenumerera på våra nyheter
Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumerera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. | Tyck till | Logga in Länk till annan webbplats. | Bohus Räddningstjänstförbund ©