BOHUS Räddningstjänsteförbund

Startsida

Gratis halkskyddsmedel till dig som fyllt 70 år

sandsäckar kungälv

Skapades den

Snart kan det vara minusgrader och halt! Vårt räddningstjänstförbund erbjuder säckar med halkbekämpningsmedel till alla våra medborgare som fyllt 70 år.

Halkolyckor är en vanlig skadeorsak för vår äldre generation i samhället. Därför är det extra viktigt att förbereda sig inför vintern och den lömska halkan.


Vi på Bohus Räddningstjänstförbund försöker aktivt att minimera halkriskerna för våra äldre medborgare och erbjuder därför, utan kostnad, säckar med halkbekämpningsmedel till alla våra medborgare som fyllt 70 år. Ta chansen att göra t.ex. uppfarten till din bostad eller garage säker och fri från halka!


Vart vänder jag mig om jag vill ha en säck?


Säckarna är alltså gratis och finns utplacerade utanför förbundets alla brandstationer förutom på heltidsstationen i Kungälv. Inne i Kungälv finns säckarna istället hos kundcenter i stadshuset för enklare åtkomst.


Våra andra stationer ligger i Nol Öppnas i nytt fönster., Surte Öppnas i nytt fönster., Kode Öppnas i nytt fönster. och Marstrand Öppnas i nytt fönster..


Om du bor i Kungälv och inte har möjlighet att hämta en säck så kan du få den levererad med våra hemfixare. Du kommer i kontakt med dem genom kundcenter på tel. 0303 - 23 80 00.


Hoppas ni får en trygg och olycksfri vinter!

Telefon: 0303 - 33 47 00

 

E-post: raddning@borf.se

Prenumerera på våra nyheter

Du vet väl att du kan prenumerera på våra nyheter?


Tryck på RSS-länken nedan för att starta din prenumeration.


Prenumerera på våra nyheter
Jobba hos oss
Issäkerhet
Hyr flytvästar

Enbärsvägen 2, 442 42 Kungälv | Telefon: 0303-33  47 00 | Om webbplatsen | Om cookies | Prenumerera Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. | Tyck till | Logga in Länk till annan webbplats. | Bohus Räddningstjänstförbund ©